Selecteer een pagina

BINNENSTADS

“JONGEREN”

KOOR

MEEZINGEN

We repeteren elke vrijdagavond in het parochiehuis van de St. Jacobuskerk in Enschede. De repetities zijn van 20.15 uur tot 21.45 uur. Na de repetities gaat onze kroeg het Akohol open waar je gezellig nog even kunt naborrelen.

Wie interesse heeft om lid te worden van ons koor is elke vrijdagavond van harte welkom om te komen kijken en een repetitie bij te wonen.

LID WORDEN

Als het je leuk lijkt om lid te worden wordt er een stemtest afgenomen om te kijken in welke stemgroep je het beste past. Veel nummers in ons repertoire zijn meerstemmig: we hebben sopranen, alten, tenoren en bassen.

CONTRIBUTIE

Als je bij ons koor komt hoef je de eerste maand geen contributie te betalen. Daarna is de contributie 12,50 euro per maand. 

 

BESTUUR

De functies binnen het bestuur van het koor zelf zijn als volgt verdeeld:

Voorzitter: Arno ter Brugge
Vicevoorzitter: Carien Scholtmeijer
Secretaris: Carien Scholtmeijer
Penningmeester: Martijn Gervink

DIRIGENTE

De muzikale leiding van het koor is in handen van Eline Harbers. De pianobegeleiding wordt verzorgd door Margreet Wilmer.

Enkele andere taken binnen het koor zijn verdeeld onder verschillende commissies o.a. de liturgiecommissie, mappencommissie, pr-commissie en de activiteitencommissie. Tweemaal per jaar is er een ledenvergadering, waarin de belangrijkste thema’s worden besproken.

Mocht je het bestuur willen benaderen dan kun je mailen naar: bestuur@bjk-enschede.nl

ELINE HARBERS

“Na jaren als solist bij diverse koren in binnen- en buitenland gezongen te hebben én met alle ervaring als vaste remplacant bij het Groot Omroepkoor in Hilversum, was het voor mij een logische stap om al deze muzikale ervaringen te delen met anderen. Natuurlijk waren er al de individuele zanglessen maar als koorleider kan ik nog meer mensen bereiken. Geholpen door privé-dirigeerlessen en het doorlopen van de Kurt Thomas Cursus aan het Conservatorium in Utrecht, ben ik intussen dirigent bij meerdere koren in Enschede en omgeving. Aandacht voor zangtechniek, muziek en tekst-interpretatie én plezier in het zingen gaan daarbij hand in hand.”

Lees meer over Eline op www.elineharbers.nl

Eline Harbers

Contact

Parochiehuis St. Jacobuskerk
Walstraat 38
7511 GH Enschede

Privacy